Kända hjärnkirurger: mobilen ökar risken för hjärntumör

Kända hjärnkirurger: mobilen ökar risken för hjärntumör.

De två kända hjärnkirurgerna Dr Charlie Teo och Dr Vini Khurana medverkar i detta TV-reportage som sändes i Australien för ett drygt år sedan. Teo berättar om hur ledsen och förtvivlad han är över alla unga patienter som han nu träffar med dödliga hjärntumörer. Khurana menar att risken troligen är ännu större än vad studierna hittills visat.

Jag rekommenderar alla, inklusive de som arbetar för mobilindustrin, att se detta starka reportage.

Vi gör något som är fruktansvärt fel, säger Charlie Teo och syftar på samhällets hanterinig av denna fråga. När ska mobilbranschen och ansvariga politiker, myndigheter och experter inse att det är de som gör något som är fruktansvärt fel?

Här är länk till hela reportaget.

Här en länk till kort version på You Tube