Unga människor vittnar om att mobilen orsakar hjärntumörer

Exclusive mobile phonesI ett TV-program som sändes för inte så länge sedan i australiensisk TV, TodayTonight, vittnar unga människor om sin situation.

De var alla storanvändare av mobiltelefoner och fick hjärntumörer just i det område som de brukade hålla mobilen. Medan experterna strider om riskerna och en falang som tillhör ICNIRP-kartellen hårdnackat förnekar alla indikationer på risker, även sina egna resultat, så finns det en verklighet utanför deras konstorrum och bortom det PR-krig de bedriver. Har  experterna som så lättvindigt avfärdar riskerna för barnen och ungdomarna någonsin träffat en hjärntumörpatient?

I den verklighet som ICNIRP-kartellens experter aldrig kontronteras med, eftersom arbetar med siffror och inte cancerpatienter, lider och skadas människor fortlöpande av den trådlösa mobiltelefontekniken. De modigaste vågar vittna om det som hänt dem. De modigaste  hjärnkirurgerna, liksom Charlie Teo, vågar berätta om det de ser i sitt arbete.

Titta på denna viktiga film. Lyssna på de som vågar träda fram för din skull. De gör det för att varna dig genom att visa upp sina nyopererade ärr och sina ansikten märkta av den svåra sjukdomen. Det tar bara fem minuter av din tid.

Är mobilens bekvämlighet värt de fysiska och psykiska ärren av en hjärntumör? Sprid filmen till de du tycker om!

Comments

  1. Ole Sunnerfjell says:

    Hej!
    Jag var med och startade upp PC-världen 1983 redan. Jag har sett hur strålningen påverkat inte bara mig utan kollegor i min närhet. Jag har sedan 1990 haft en god kontakt med person som kan bekräfta riskerna och dess utveckling. Min enda plats som känns bra där aldrig huvudvärk, yrsel, eller trötthet finns är i sommarstugan som saknar el och har dålig mobiltäckning. Just där känner man mindre tryck mot hjärnan och man blir också rejält utvilad av att vara där. Jag är glad att Mona Nilsson enträget och hängivet återger den ”humbug” och mörkning som förekommer – ekonomin tar över allt vad gäller hälsa och välmående. När skall man förstå att konsekvenserna av att inte ta till sig riskerna innebär betydande belastning på vårdapparaten framöver.
    Jag har många exempel de senaste 20 åren av personer som inte klarar att vistas i närheten av mobilmaster och strålning. Jag uppmanar alla friskvårdsinstitut, hälsoseminarier etc att se till att Mona Nilsson får komma och lämna sin bild av den verklighet som många är rädda för att se.