NSA och CIA-whistleblower: ”Chemtrails är för radarövervakning”

AC Griffith som arbetat med kommunikationsteknik och underrättelseinsamling för US Air Force; NSA och CIA berättar i en radiointervju att syftet med att sprida ut bariumblandningar i luften (chemtrails) vilket skett över Stockholmsområdet och många andra delar av Sverige de senaste veckorna, är förbättrad radarövervakning. Tekniken kallas VTRPE, Variable Terrain Radio Parabolic Equation.

Det är därför chemtrails sprids ut över oss enligt Griffith som ansåg att det nu gått så långt att det är ”time to speak out” även om det är mycket farligt.lågt flygande chemtraiils Mälaren kors 24082013

Barimumsaltblandningen gör att 3-dimensionella bilder över land kan erhållas med hjälp av mikrovågsstrålning (mikrovågor används även inom mobiltelefonin) och tekniken utvecklades initialt för att användas på slagfältet i krigssituationer.

Griffith berättade även att människor har dött då de motsatt sig planerna. En högt uppsatt amiral inom amerikanska flottan eliminerades som exempel. Amiralen skulle plötsligt ha begått självmord genom att skjuta sig två gånger i bröstet.

Griffith dog för ett år sedan 72 år gammal.

Ted Gunderson, tidigare chef för FBI i Los Angeles,  menar att det som nu pågår är folkmord. Gunderson har sett chemtrailplan vid militära flygplatser som inte har några beteckningar. chemtrailplan över skåne 3 utan markeringar gif

Gunderson säger att dessa dödsmoln sprayas även över nordeuropa.

Är detta ett av syftena med den intensifierade förgiftningen av vår luft och miljö med  chemtrails från hemliga vita flygplan utan beteckning?  Är det en del i Sveriges omfattande samarbete kring underrättelseinsamling med USA?

Mer om VTRPE