Dokumentär avslöjar militär upphandling av tonvis med barium som används i chemtrails

”Allt fler bevis pekar på att det är det  militära etablissemanget som ligger bakom chemtrails” Det säger en expert i en dokumentärfilm om chemtrails Bye Bye Blue Sky av Patrick Pasin. Det förklarar också hemlighetsmakeriet bakom den skadliga verksamheten.

Filmen avslöjar att Franska Försvarsmaterielverket begärt in anbud på 10  ton barium, samma substans som återkommande uppmätts i prover tagna efter intensiv besprutning av chemtrails och samma substans som flera whistleblowers (se tidigare inlägg) berättat ingår i de kemikalier som sprutas ut från flyg för militära ändamål och som är en huvudingrediens i chemtrails.

Förhöjda halter av barium och aluminium har också uppmätts över hela Europa bland annat i prover från sandlådor  i Paris som i luftprover tagna vid amerikanska universitet med små flygplan.

Flera experter uttalar sig i dokumentären.

Professor of Aviation and Aerospace Engineering Coen Vermeeren vid Delft University of Technology i Holland säger :

”Du kan inte bara förklara detta med förbränning av flygbränsle, temperaturen och luftfuktigheten i atmosfären. Kondensstrimmor kan inte dröja kvar länge så varje kvardröjande kondensstrimma måste ha andra förklaringar. Jag tror chemtrails är verkliga.”

Nikos Katsaros, Senior Research Scinetist vid National Centrer of Physical Sciences i Aten och Member of National Committee of Environment och National Representative to Nato Sceince Committee säger:

”Jag är oroad över chemtrails. Det är ingen tvekan om att chemtrails och kondensstrimmor är två helt olika saker. Vi har kollegor vid universitet i USA som tagit prover i luft med hjälp av mindre flygplan som funnit barium och aluminium”. 

Den tidigare piloten vid British Airways och Swissair Alain de Tourtolon säger:

” De kondensstrimmor jag börjat se under de senaste åren är väldigt annorlunda jämfört med de kondensstrimmor jag någonsin sett förut och jag förstår inte hur de kan dröja kvar så länge. En vanlig kondensstrimma varar i någon minut, kanske fem, men att titta upp på himlen och se kondensstrimmor som dröjer kvar i en timma är väldigt ovanligt”

Grundaren av Belfort group, en miljöorganisation som undersöker chemtrails och som författat rapporten Case Orange, en 300-sidig rapport med deltagande av flygexperter, säger:

”Baserat på all den bevisning som finns blir det allt tydligare att det militära etablissemanget ligger bakom dessa chemtrails.”

En militär anonym källa uppger att det finns 400 olika program för chemtrails i världen.

Se dokumentären Bye Bye Blue Sky här