Flygutsläpp och grå himmel. Priset för effektiva radar- och telekommunikationer?

23032014 1

När såg du ett vanligt bulligt, bomullsliknande ”vackert vädermoln” mot en klarblå himmel senast (cumulusmoln)?

När var himlen vackert blå senast, utan moln?

Vi som studerat himlen och  fenomenet med de ökande flygutsläppen under senare år kan konstatera att det som tidigare var vanligt blivit ovanligt och det som tidigare inte fanns numera blivit vardag på himlen.

chemtrailsdis stockholm 7 mars 2014

För oss står det helt klart efter många dagars observationer att det pågår en kemisk, hemlig och icke demokratiskt godkänd manipulation av atmosfären med hjälp av flygplan som gör onormala utsläpp, även kallat ”geoengineering”.

himmel 12 mars 2014 kors under dis

Utsläppen leder till att himlen inte längre ser ur som den gjorde förr och att en klarblå himmel och vanliga moln blivit allt mer sällsynta.

En relativt ny italiensk dokumentär förklarar problematiken: I filmen uppges förbättrade tele- och radarkommunkationer vara den främsta orsaken. Bland annat hävdas att ”vackertvädermolnen”, cumulusmolnen, är ett problem för effektiva radarkommunikationer genom sitt höga innehåll av vattendroppar som försämrar trådlös överföring vid höga frekvenser över 10 GHz. Därför skulle en avsikt med flygutsläppen möjligen vara att förhindra bildande av cumulusmoln.

Det skulle förklara varför du mer sällan ser vanliga cumulusmoln och nästan bara platta utdragna moln numera.

Missa inte att titta på filmen ”Cemtrails the secret war” textad på engelska Här är länken.

Många kanske undrar varför jag skriver om flygutsläppen på en blogg tänkt för att behandla strålningsproblematiken? Det finns två orsaker:

 

dött körsbärsträd 5 september 2013 3

1. Manipulationen av atmosfären och flygutsläppen är den mest alarmerande miljöfrågan i dag. Den är akut och trots de omfattande tydliga och mycket allvarliga konsekvenserna för människors hälsa och miljön behandlas den inte i mainstreammedia. Det verkar vara tabu att behandla den annat än med förlöjligande barnsliga inslag. Därför behöver frågan lyftas seriöst på annan plats. En plats får bli här.

2. Det finns dessutom en mycket trovärdig nära koppling till trådlös kommunikation, både militär och civil. Ett viktigt huvudsyfte som framkommer i olika trovärdiga källorl är kopplat till främjande av radar- och telekommunikationer, precis som jag tidigare belyst på denna blogg och i den italienska dokumentären.

Vill vi leva under ett ständigt disigt kemikalieberikat molntäcke vars innehåll sakta men säkert förgiftar naturen och oss alla? Nej det vill vi ju inte.

Låt dig inte längre distraheras och luras av oväsentligheter, underhållning och den omogna vuxenmobbningen av de som pekar på de onormala flygutsläppen och manipulationen av vår atmosfär. Börja titta upp och studera himlen. Gå ut i naturen och studera livet i naturen. Faktum är att vi kan inte leva varken utan himlen, solen eller naturen. Vi är helt beroende av dem – till skillnad från effektiva tele- och radarkommunikationer.

“The key element of social control is the strategy of distraction that is to divert public attention from important issues and changes decided by political and economic elites, through the technique of flood or flooding continuous distractions and insignificant information.”
Noam Chomsky

Och så några ord  till alla er som måste veta redan men som inget säger eller gör:

”There comes a time when silence is betrayal”

– Martin Luther King