Allt fler barn lider av huvudvärk, HAMP av mobilstrålning

Ännu en undersökning bekräftar att många barn i dag har huvudvärk. Den nya undersökningen är gjord på skolor i åk 6-9 i Uppsala och Östhammar och presenteras av Uppsala Nya Tidning samt SVT

”Under en vanlig skolvecka har nära tre fjärdedelar av eleverna ont i huvudet åtminstone någon gång”.

Något är allvarligt fel när nästan alla barn har huvudvärk minst en gång i veckan. Felet som samhället blundar för, eftersom det rör vad som anses vara vitala svenska ekonomiska intressen (Ericsson, Telia mfl), är mobiltelefontekniken.

Mobilstrålning orsakar huvudvärk, det är utan tvekan så: Det är vanligt förekommande och rapporterat; Det är visat upprepade gånger i forskningen. När exponeringen ökar bland folket är det inte förvånande att huvudvärken, HAMP (Huvudvärk av mobilprat) ökar.

Ekvationen är enkel. Ändå nämns det inte.

Redan år 2000 visade svenska undersökningar att mobilprat ledde till HAMP. En ny koreansk undersökning visar att nästan var femte mobilanvändare lider av huvuudvärk som uppkommer i samband med mobilanvändning. En svensk undersökning har också visat att mobilstrålning orsakar huvudvärk eller HAMP. Därutöver är vittnesmålen om att mobilstrålning (mobilmaster, mobiltelefonen, trådlösa datanätverk) orsakar huvudvärk/HAMP  mycket omfattande.

Lyssna på the Cell phone song ”I have a headache, turn off your telephone”.