Neurolog varnar för ”hälsokatastrof av enorma proportioner”

Den amerikanske läkaren, Dr Russel Baylock är mycket oroad över de hälso- och miljömässiga konsekvenserna av den nu intensifierade sprayningen av luften med ”chemtrails”. Det finns bevis för att de sprayar ut ton med aluminiumföreningar i nanostorlek.

Det har visats i den vetenskapliga litteraturen att partiklar i nanostorlek är mycket skadligare än större samt att de orsakar inflammation i en lång rad av vävnader, skriver han. Särskilt oroande är effekterna av dessa partiklar på hjärnan och ryggmärgen eftersom en växande lista av neurodegenerativa sjukdomar som Alzheimers, Parkinson, och ALS är kopplade till aluminumexponering.

Förutom att vi andas in dessa mycket små aluminiumpartiklar så förorenar de alla växter och våra vatten, skriver Dr Baylock.

”I pray that the pilots who are spraying this dangerous substance fully understand that they are destroying the lives and health of their families as well. This is also true of our political officials. Once the soil, plants, and water sources are heavily contaminated there will be no way to reverse the damage that has been done.”

päronträd gren svart 20130830 gif

Efter den senaste veckans intensiva sprayande av himlen runt Stockholmsområdet ses dramatiska skador på träd och växter. Ett päronträd är döende och har fått helsvarta blad. På andra växter ses gulnande blad och som i många fall fått svarta prickar eller kanter.

päronträd 30082013 gif

Här  kan du lära dig mer om chemtrails på svenska. En informationsfilm

Del 2