Fortsatt intensiv besprutning över Stockholm 11-12 mars 2014

Besprutningen från flyg över Stockholmsområdet fortsatte under dagarna 11-12 mars och var mycket intensiv och tydlig.

himmel 12 mars 2014_3

Luften kändes förgiftad och hälsovådlig att andas. Många fick hosta. Ett helt bandylag av unga tonårspojkar rapporterade exempelvis att de inte kunde springa för alla började hosta under träningen utomhus.

flygutsläpp 12032014_7

Den 13 mars upphörde besprutningarna nästan helt, vilket samtidigt utgör bevis för att det inte rör sig om ”vanliga kondensstrimmor” vilket somliga påstår. Den civila flygtrafiken skiljde sig inte nämnvärt åt mellan den 12 och 13 mars och väderförhållandena var i stort sett identiska.

himmel 12 mars 2014 kors under dis

Insatta har även konstaterat att många flygplan som utförde besprutningarna inte gick att återfinna på flightradar.

Vanliga rapporterade symtom efter intensiva besprutningar med chemtrails är hosta, svårt att andas, ont i halsen, influensaliknade symtom, rinnande näsa och ögon, röda ögon, irriterad hud, huvudvärk, yrsel, koncentrationsproblem.

himmel kors 12 mars 2014

himmel 12 mars 2014_5

himmel 12 mars 2014_2 epost

Vem gör det här, vem är ansvarig? En kommande dokumentär försöker ge svar på frågan. Who in the world is spraying?

Citat: – ”Privata företag använder militären för att få saker gjorda som de annars inte kan få genomdrivna”

Citat: – ”Så du vill veta vem som gör detta? Jag skulle kolla BAE, en av de största flyplanstillverkarna i världen och ägare av HAARP. Jag skulle också kolla Raytheon, en av världens största tillverkare av militär utrustning och deras kontrakt som involverar väder prognoser, E-systems, en mycket hemlig leverantör till försvaret som man knappt kan hitta någon information om, och sedan skulle jag börja kolla HAARP och ARCO som ursprungligen ägdes av Rockefellerfamiljen”

Informativ video bland annat om hur de partiklar, bland annat aluminiumoxid, som enligt omfattande mätningar finns i de utsprutade molnen, skadar vår hjärna. När de andas in kan de lätt komma in i hjärnan där de gör stor skada.

Tillägg :

USA:s tidigare president Dwight D. Eisenhower varnade redan 1962 i sitt avgångstal för det hot som den mäktiga militärindustrin utgör för demokratin:

”in his 1961 Farewell Address about the accumulated power of the “conjunction of an immense military establishment and a large arms industry,” warning of what he called the “grave implications” of “the acquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.” He urged citizens: “The potential for the disastrous rise of misplaced power exists and will persist. We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.”

Glenn Greenwald skriver den 13 mars att senaste avslöjandet från Snowdens NSA-dokument visar att det spelar ingen roll vilken regering vi har. Spelet i kulisserna kan fortsätta ändå.

”A new NSA document published today by The Intercept sheds considerable light on these questions. The classified document contains an internal NSA interview with an official from the SIGINT Operations Group in NSA’s Foreign Affairs Directorate. Titled “What Are We After with Our Third Party Relationships? — And What Do They Want from Us, Generally Speaking?”, the discussion explores the NSA’s cooperative relationship with its surveillance partners. Upon being asked whether political shifts within those nations affect the NSA’s relationships, the SIGINT official explains why such changes generally have no effect: because only a handful of military officials in those countries are aware of the spying activities. Few, if any, elected leaders have any knowledge of the surveillance.