Fotobevis för skadliga flygutsläpp, chemtrails och konsekvenser på ägg

Stockholm 8 maj 07.30 zoomad full

Bild: 8 maj 2016, 07.30. En kondensstrimma kan inte bildas redan vid flygplanskroppen. Det skulle innebära att vi ständigt då vi reser med flyg skulle se ut på liknande rökavgångar från motorerna. Dessutom är utsläppen olika från de båda sidornas motorer vilket också tyder på att de inte kommer från motorer utan från spraymunstycken som inte riktats identiskt lika. Geoengineeringwatch.org förklarar i denna korta video.

I dag och i går den 11-12 maj och under helgen den 7-8 maj 2016 utsattes än en gång Stockholmsområdet för tydliga och avsiktliga utsläpp från flygplan. Som jag tidigare beskrivit på denna blogg är syftet bland annat militära. Det handlar om radarförbättring eller passiv radarstörning. AC Griffith en amerikansk whistleblower som arbetat inom CIA och NSA, hade i slutet av 1990-talet fått insyn i hemliga chemtrailsprogram  vid Wright Patterson Air Force Base. Resultatet av hans efterforskningar publicerades i the Spotlight år 2001: ”Military Said Behind Up to Four Different Chemtrail Programs”.Stockholm 7 maj 2016 kväll

Bild ovan: Kväll den 7 maj 2016 Stockholm

stockholm 8 maj 2016 07.15

Bild ovan: Morgon den 8 maj 2016 Stockholm

Huvudingrediensen i chemtrails är olika blandningar av barium som utgör en del av ett radarsystem, Radio Frequency Mission Planner (RFMP), konstaterade Griffith. Ett underprogram till RFMP kallades Variable Terrain Radio Parabolic Equation (VTRPE) ett radarsystem som gör att 3D-bilder kan erhållas av terrängen. Utan barium fås inte lika bra 3D-bilder över land på grund av atmosfärens naturliga egenskaper.

Dessa ämnens egenskaper  drar åt sig fukt som stannar i molnen. Bariumblandningen orsakar en elektrisk och kemisk miljö som stödjer RFMPE/VTRPE och bildar en ”ducting path” dvs en bana i atmosfären som medger radarkommunikation över horisonten.

Andra program som Griffith fick information om använder aluminium för att dämpa solinstrålning och andra är för vädermanipulering i kombination med HAARP-anläggningar som sänder ut massiva mängder elektromagnetisk strålning upp i atmosfären. De kan orsaka stormar, översvämningar, torka, stänga ute solinstrålning och få ett land på knä utan att ens behöva avfyra ett enda skott.

Genomgående finns alltså mycket tydliga kopplingar mellan avsiktliga flygutsläpp, chemtrails, och trådlös kommunikationsteknik och mikrovågteknik.

Ett tydligt exempel på effekterna efter intensiva utsläpp av chemtrails, som under helgen 7-8 maj, ges nedan. Tidigare har jag på denna sida presenterat bildbevis på mycket skadliga effekter på träd. Tyvärr har vi en accelererande träddöd i framförallt södra och västra Sverige. Hösten är inte längre röd och gul, utan börjar bli alltmer brun….

Observationerna nedan har gjorts många gånger, dvs detta är inte en första observation efter intensiva utsläpp.

eggs_9_10may_2016Bilden ovan visar ägg inplockade den 9-10 maj. Äggens skal är täckta av vad som verkar vara små blödningar och små gråsvarta avlånga partiklar. De går inte att tvätta bort och finns inne i äggskalet.

egg_before_7may_2016Bilderna ovan visar ägg inplockade helgen före den 7-8 maj. Så här ska äggen se ut.

Vi måste förstå att det vi ser hända med hönsen och äggen, sannolikt också händer i våra egna kroppar och i alla djurs och andra levande varelsers kroppar.

Vanligt rapporterade symtom efter intensiva utsläpp av chemtrails är snuva, ont i halsen och luftvägarna, lunginflammation och ”influensa” samt hjärtproblem. De med astma har det säkert extra besvärligt. Vi kan förvänta oss att allt fler människor kommer att få lungcancer, eftersom det är känt att små luftburna partiklar, luftföroreningar, ökar risken för cancer. Det är en klass 1 cancerogen faktor, i samma klass som rökning och asbest.